Termeni si Conditii - Nott

Top sellers

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

ATENTIE!

Unele haine pot avea etichetele taiate. Deoarece sunt branduri ce nu se vand la noi in tara sau au deja reprezentanta, nu ne este permis sa vindem hainele cu etichetele intregi. Acestea pot fi taiate definitiv sau pe jumatate. Acest lucru nu dauneaza cu nimic calitatea hainelor. 


Cine suntem?

 

Site-ul www.nott.ro si aplicatia de mobil sunt proprietatea SC Fashion Bits  SRL cu sediul in Otopeni, Ilfov, Strada Grivita nr.27m6, , capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J23/1855/05.06.2015.(C.U.I): 34608615, denumita in cele ce urmeaza Nott.

 

Ce drepturi are un vizitator/client?

 

Poate fi sigur ca pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.

 

Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, atata vreme cat produsul nu prezinta deficiente  (cum ar fi rupturi, materiale uzate, pete) si este returnat cu toate etichetele intacte si in ambalajul original.

 

Poate fi sigur ca datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de Nott catre terte institutii. 

  

Poate solicita la Nott.ro stergerea oricaror date personale colectate trimitand un e-mail la adresa office@nott.ro.

 

Se poate dezabona oricand de la Newsletter, facand click pe linkul prezent in subsolul oricarui e-mail.

 

 

Care sunt obligatiile vizitatorului?

 

Folosirea acestui site/aplicatie implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fara notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in sectiunea Termeni si Conditii. 

 

 

Dreptul de autor al Nott asupra continutului publicat pe siteIntregul continut al site-ului si aplicatiei (inclusiv Newsletterele) este proprietatea Fashion Bits SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. 

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor Fashion Bits SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail office@nott.ro!

 

 

Produsele oferite. Politica de preturi

 

Fashion Bits SRL isi rezerva dreptul de a-si alege clientii: daca se inregistreaza doua comenzi consecutive a caror livrare nu a fost confirmata de client la curier si pachetul se intoarce de doua ori la depozit, a treia oara nu va mai fi preluata si procesata comanda acelui client.


Produsele comercializate in magazin sunt noi. Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata, TVA (24%).

 

In situatii exceptionale:

unele produse nu pot fi livrate, din cauza lipsei de stoc; Nott.ro va anunta clientul si va returna orice plata facuta in avans de catre acesta

- preturile pentru anumite produse pot fi listate gresit pe site, din cauza unor erori tehnice; Nott.ro va anunta clientul si nu va livra produsele respective.

 

Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.

 

 

Plata produselor •          Poti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie. Nu exista nicio taxa suplimentara fata de suma totala care ti-a fost confirmata pe mail si telefonic. Deci platesti cash curierului, cand pachetul e la tine acasa.

•          Poti plati in avans, cu cardul. Tranzactia va fi procesata de MobilPay. Iti garantam returnarea intregii sume in cazul in care comanda nu se finalizeaza.

 

De ce e sigura plata online?

o   tranzactiile online realizate prin MobilPay sunt la un nivel de securitate conform standardelor internationale

o   compania are certificare VISA si MasterCard

o   MobilPay garanteaza confidentialitatea datelor introduse, ce sunt transmise intr-un mediu criptat

 

Citeste mai multe despre asta  AICI!

 

 

Livrarea produselor

Folosim un partener de mare incredere: FAN COURIER. El face sa ajunga toate piesele noastre la mii de clienti, saptamanal.

 

Termenul de livrare este de la 2 la 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in functie de furnizor. Te rugam sa notezi in campul OBSERVATII din comanda intervalul orar in care poti primi pachetul la adresa de corespondenta, curierul se va conforma.

 

 

Garantia produselorConditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, o copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original (atunci cand produsul cumparat are si certificate de garantie). In cazul in care produsele ajung la sediu neinsotite de aceste documente, nu vor fi acceptate, urmand sa fie returnate fara solutionare. 

 

 

Politica de retur

 

In primul rand, trebuie sa stii ca exista o lege (Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completata de Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor la distanta) care te apara. Potrivit acestei legi, poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 14 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online Nott si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare) inapoi.

 

Rugamintea este ca produsele de fashion sa nu fi fost uzate. Nu, nu e OK sa iei un produs, sa il porti 14 zile pe calendar si sa ni-l returnezi cu pete, rupturi, uzura fizica. Da, iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie.

 

De asemenea, rugamintea este ca produsele de beauty sa nu fi fost incercate, sa aiba sigiliile si etichetele intacte. Termenul de expirare curge de la prima deschidere a unui produs.

 

Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri 

Site-ul www.nott.ro si aplicatia de mobil sunt gazduite de serverele unei terte firme, asa incat Fashion Bits nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta. 

Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor din care se ajunge prin legaturi in magazinul online.

 

 

Abonarea si dezabonarea la newsletterAbonarea la newsletterul Nott.ro  este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. 

Fashion Bits detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.nott.ro sau aplicatia de mobil. Abonatii newsletterului Nott.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, asumandu-si raspunderea redirectionarii, in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul. 

 

 

Politica de confidentialitateSC Fashion Bits SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatoarei confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa office@nott.ro.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Fashion Bits SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.


Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.


Fashion Bits  se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. 

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania Fashion Bits nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. 

 

 Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata Digital Moments Fashion Bits are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor sau produselor comandate.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a NOTT, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 0015949, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre NOTT, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre NOTT, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre NOTT atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, NOTT.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Dispozitii finale

 

Orice alta problema cauzata de produsele de pe wwwnott.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Nott.ro la comenzi@nott.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.


Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online Nott.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

 


QR code

Vizionate recent

Nici un produs
Sus