Despre noi - Nott

Top sellers

Despre noi

Eu sunt Coca, de la Coca Cola mi se trage porecla! Imi traiesc viata fara scuze, regret sau temeri. Masura hainelor pe care le port nu inseamna nimic pentru mine: am propriul meu stil si este senzational in proportie de 110%! Sunt versiunea cu extra kile a personajelor din Sex and the City si da ..... il am chiar si pe Mr. Big.
Eu vorbesc in numele meu si va vorbesc voua fetelor, nu cele de ieri, nu cele de maine. Eu ii vorbesc femeii care esti AZI!
De cate ori ti s-a intamplat sa mergi pe strada sa vezi o super diva si jenata sa tragi usor si discret tricoul mai jos (cel pe care l-ai pus repede pe tine inante sa pleci din casa pe principiul "acum nu ma alege nimeni") si sa iti juri (pentru a mia oara) ca vei incepe o dieta si vei intra peste o luna/un an in randul lumii.
O femeie este o femeie! Puterea, sarmul si seductia sunt o stare de spirit. Marilyn Monroe (este o poveste adevarata) a vrut sa demonstreze acest lucru unui fotograf in timpul unei sesiuni foto. A mers pe strada, a intrat in metrou, s-a asezat pe scaun intr-un colt. Tot timpul calatoriei a fost o fata obisnuita, nimeni nu a overvat-o. Cand au iesit din nou pe strazile din New York l-a intrebat strengaresc pe fotograf: "Vrei sa o vezi pe ea, pe Marilyn?" S-a uitat in jur, a flutrat din gene, si-a trecut mana prin par si a adoptat pentru cateva secunde postura ei de seducatoare. Imediat oamenii au inceput sa o recunoasca, peste cateva minute era asaltata de fani. Au trecut cateva momente infricosatoare pana cand a reusit sa fie extrasa din mijlocul multimii care se stransese prinsa de magina lui Marilyn.
In timp ce multe femei nu doresc sa isi cumpere haine pana cand nu ajung la greutatea pe care si-o doresc, sa te simti frumoasa si atragatoare este important pentru tine, aici si acum. Meriti sa te simiti bine in pielea ta si sa ai o garderoba care sa te reprezinte. Nu cred ca sunt singura care a tinut in dulap hainele cu cateva masuri mai mici, ca "motivatie". Cand intr-un final am renuntat la acele haine (nu de alta dar deja erau demodate dupa un sezon) am realizat ca acele haine nu erau Coca. Astazi cand imi deschid dulapul nu vad doar hainele prespalate de "grasa" ori cele care sunt prea mici pentru a fi purtate si sa ma gandesc "ce-ar fi daca?". Astazi imi deschid dulapul si ma gandesc "Ce voi purta astazi?" Si ies pe strada si oamenii intorc capul pe strada dupa mine, nu ca se uite la fundul meu mare ci ca sa admire ceva ce vad destul de rar: o femeie cu super forme, in super forma si cu o super tinuta care isi tine fruntea sus si este mandra de ceea ce este azi, aici si acum!

QR code

Vizionate recent

Nici un produs
Sus